Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Nyhetsbrev vecka 52

Hoppas ni alla haft en fin jul. Det har varit en lugnare vecka nu under mellandagarna med några få aktiviteter. Käpphästhoppning, stalltjänst och träning för Pernilla. Pernilla blev bara sjuk så Ida ryckte in på dagens dressyr och imorgon smygstartar Kamilla Viklund sin anställning med att ha hoppträningen.

Hozzy har hunnit med en kolikkänning. Han hade rullat fast i en grop i hagen och legat en stund och blev lite tilltuffsad. Nu är han bra igen men det krävdes en instats från veterinären. Flickan ska börja galoppera i sin igångsättning men har lyckats få ett sår på hasen och får fortsatt vila. Cosimo, Waliero och Hera ska alla igång nu. Cassandra som vi lånat av Nova Björklund kommer flytta ut till gäststallen och inte längre gå lektion. Tack snälla Nova med familj för lånet.

Vi har köpt några nya hästar som kommer i början och mitten av januari. Det blir spännande att se vad det är för några individer.

Josefine Åström slutar sitt vikariat nu vid nyår och Kamilla Viklund, utbildad ridlärare (SRL2) börjar. Matilda Strömbäck är delvis tillbaka från sin föräldraledighet och kommer ha onsdagkvällarna istället för Hanna. Matilda kommer även jobba en dag i veckan.

Fina Hanna Knutsson har inga egna grupper kommande termin men hon finns närvarande som en fin vikarie. Vi är laddade för nästa termin och lägger ut många nya aktiviter för att ge er bästa förutsättningar med er utveckling.


Vecka 49

Sista tiden har varit full rulle. Vi är IT-konsulter, webdesigners, julshowsprojektledare, HR-avdelning och bevakar vad som händer med ridhusbygget. Verksamheten är i full rulle och vi är lika förvånade varje gång det närmar sig terminsavslutning. Ingen kan säga att vi har tråkigt på jobbet! Vilken tur att vi är ett störtskönt gäng som hjälper varandra och har roligt ihop.

Vi har några hästar som är konvalecenter och vilar från verksamheten. Waliero verkar ha 9 liv och är under igångsättning igen. Han är så glad att få röra på sig. Flickan smyger igång på lektioner och har börjar trava denna vecka. Humlan är behandlad och Cosimo likaså. Vi hoppas de repar sig snart samtidigt som vi letar nya hästar. Det är svårt att hitta hästar som är välridna, rätt ålder och sunda men vi scnannar av marknaden.

Hemsidan är under uppbyggnad men vi jobbar på eftersom. Vi har fått hjälp av en ideell pappa att fotogragera fler bilder som kommer upp så snart vi hinner.

Vårterminens aktiviteter är planerade men ännu inte ute i kalandern. Håll utkik =)Publicerad: 2022-11-24

Senast uppdaterad: 2023-01-11

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 42 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
info@brk.nu