Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Cafeteria 2023

Cafeterian tillför trivsel och framförallt en vuxen på plats. Det är viktigt för oss att alla känner sig trygga och provar därför att bemanna cafeterian med myndiga under vårterminen. Med start vecka 2.

Varje ridande elev har blivit tilldead minst en lektionskväll för att ta hand om och sälja fika i cafeterian. Vi ser gärna att du bakar och säljer fika hela kvällen men det är inget måste - du anpassar tiden i cafeterian och ambitionsnivån på fikat själv. Om din tilldelade dag inte passar kan du byta med någon annan elev. Ni sköter dagbyte mellan varandra och behöver inte kontakta personal för det. Det fungerar även att byta bort sin dag till någon elev som vill ta hand om cafeterian fler dagar. Hämta och lämna nyckel till cafeterian hos kvällens ridlärare/stallvärdar.

Cafeteriaschemat finns i hästutdelningsrummet, eller se via denna länk  Word, 35.9 kB.

Alla inkomster via vår cafeteriaverksamhet går till föreningen. Detta innebär att pengarna går till hästar. utrustning, anläggningen och att anställa bra personal.

Vid frågor kontakta ida.medestrom@brk.nu


Publicerad: 2023-01-05

Senast uppdaterad: 2023-04-20

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu