Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Ridsportens Trygghetspris 2023

#Tryggaledare

Vinnare av Ridsportens Trygghetspris 2023 - det viktigaste priset av dem alla!

”För den helgjutna satsningen Hej på dig som sprider pepp och värme i hela föreningen och inspirerar till hur alla i det lilla kan göra stor skillnad för andra. Initiativet vuxen i stallet är dessutom mycket viktigt för att det alltid ska finnas trygga och lyhörda vuxna kring barnen i stallet.”

Så lyder motiveringen till varför just VI har vunnit detta pris. Stallet ska vara en trygg plats för alla under alla omständigheter. Att säga hej och bemöta varandra på ett bra sätt är en lika enkel regel som att inte springa i stallet.
Trygghetsarbete tar aldrig slut, vi värvar ständigt nya medlemmar som ska ta del av vår gemenskap. Vi är extremt taggade på det framtida samarbetet med Stiftelsen Friends och hur vår trygghetsresa kommer fortsätta.

Men viktigast av allt… SÄG HEJ! #tryggaledare Länk till annan webbplats. #Hejpådig Länk till annan webbplats. #tryggistallet Länk till annan webbplats.

STORT tack till Stiftelsen Friends, Stenbecks Stiftelse, Centrala Ungdomssektionen, Svenska Ridsportförbundet, Catrines Hermansen, Sandra Ruuda, Peder Fredricsson, Li Åsebring, Eric Ljunggren och självklart Bodens Kommun.

Vi vill även tacka Ica Kvantum Boden och Team Sportia Boden för sponsringen av denna minnesvärda resa.

Fotografering: Roland Tunholm och Susanne Walström

Publicerad: 2023-12-04

Senast uppdaterad: 2023-12-19

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Maja Larsson

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu