Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Familjedag 6 juni

Varmt välkommen till Bodens Ridklubb för familjedag och nationaldagsfirande den 6 juni kl. 12:00-15:00

Nationaldagsfirande för hela familjen på Bodens Ridklubb. Vi vill särskilt välkomna dig som har en funktionsnedsättning och som vill komma ut och träffa hästarna och kanske prova på att rida på några av våra trygga hästar. Det finns en ramp för uppsittning och vi är flera som kan finnas till hands vid behov. Det kommer anordnas prova-på-ridning för barn och vuxna, fika-och matförsäljning, brännboll, roliga aktiviteter och ansiktsmålning. Självklart i omgivningen av den ljuvliga stalldoften och hästarna. Varmt välkommen stora som små.

Publicerad: 2024-05-14

Senast uppdaterad: 2024-05-27

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu