Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Bodens Ridklubb

Bodens ridklubb,BRK, grundades 1968 och är en ideell förening med ridskole Länk till annan webbplats.-, para-tävlings Länk till annan webbplats.- och träningssverksamhet Länk till annan webbplats.. Vi har cirka 550 aktiva medlemmar.

Anläggningen, som ägs av Bodens kommun, men driftas av BRK ligger i utkanten av Torpgärdans västra industriområde cirka fem minuters bilväg från centrala Boden. Här finner du fina året-runt-ridvägar, terrängbanor och paddockar samt två ridhus (ett är under byggnation). Föreningen äger ca. 30 ponnyer Länk till annan webbplats. och hästar Länk till annan webbplats. som går lektion under veckorna. Vi bedriver också tävling och träning inom grenarna hoppning, WE och dressyr för dig med egen ponny/häst eller för dig som rider riskolehäst.

Vi har ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna, från nybörjare till avancerad nivå i våra drygt 40 lektioner vi har varje vecka fördelade på alla veckans dagar. Vi bedriver även funktionsanpassad ridning på dagtid.

Vi är en populär fritidsgård för bygdens alla ungdomar och jobbar kontinuerligt med att hitta nya aktiviteter som passar fler av våra medlemmar. Välkomna!

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu