Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Träning

Välkommen som träningsryttare hos Bodens ridklubb. Vi erbjuder veckoträningar och helgträningar för våra ridlärare och tränare.

Visionen är att ha ridgrupper, hopp- och dressyrgrupper på alla nivåer samt erbjuda attraktiva träningstillfällen på helger och lov.

Anläggningsavgift betalas per dag. Gäller ej på lektion/träning för klubbens egna ridlärare. Se prislista. Vill du lösa medlemsskap i samband med träning så meddelar du detta via mail till maja.larsson@brk.nu

Ange vid anmälan om du har anläggningskort eller ej för att underlätta för oss.

Betalning

Träningsavgifterna för samtliga av klubben anlitade tränare betalas via faktura tillsammans med eventuell anläggningsavgift. Vilka som är klubbens anlitade tränare hittar du under flikarna Hopptränare och Dressyrtränare. Träningen faktureras i förskott eller kort efter träningen ägt rum.

Anmälan

Anmälan för externa träningar sker till pernilla.eriksson@brk.nu. Anmälan till interna träningar sker till maja.larsson@brk.nu. Vid högt intresse på träningarna sker uttagning efter prioriteringsordning. Deltagare med fast plats går före anmälningar som tillkommer efter att deltagarlistan är publicerad - vilket sker halvårsvis. Bland reserver tillämpas samma urval. Vid kort varsel gäller först till kvarn i vår träningsgrupp på Facebook, "Träningar på Bodens Ridklubb". Rider man helgkurs kan man nyttja den gruppen för att hitta reserv från onsdagdag kväll samma vecka som träningen äger rum.

Anmälan är bindande from 14 dagar före kursstarten om reserv inte kan ta platsen (förutsätter att det finns en reservlista) Anmäl dig med fullständiga personuppgifter för att underlätta rapportering av träningstillfället till SISU-idrottutbildarna. Ridskoleryttare kan intresseanmäla sig till externa träningarna till ridskolechefen.

Prioriteringsordning externa träningar:

1. Personal

2. Tävlingsryttare som löst licens/Medlemmar vid Bodens ridklubb

3. Medlemmar som tävlar för annan förening

4. Icke medlemmar

Inom samma urvalsgrupp sker uttagning efter utbildningsnivå, kända ekipage för tränaren och ryttare som tränar i vår vardagliga verksamhet.

Vi hoppas att många av våra träningsryttare också blir tävlingsryttare. Ni får gärna vara med som funktionärer på tävlingar och bli en del av gemenskapen. Meddela gärna om ni vill hjälpa till på en eller flera tävlingar.

På träningarna hjälps vi åt att ordna med fika, lunch, övernattning, hämtning och lämning till Kallax för att hålla kostnaderna nere. Uppgifter kan komma att delas ut till deltagare men i första hand anmäler deltagaren i sin anmälan vad den kan hjälpa till med.

Publicerad: 2022-09-15

Senast uppdaterad: 2023-02-23

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu