Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Föreningen

Bodens ridklubb härstämmar från Boden Fältridklubb som startades 1907. Bodens RIdklubb grundades 1968 och är en ideell förening med ridskole Länk till annan webbplats.-, para-tävlings Länk till annan webbplats.- och träningssverksamhet Länk till annan webbplats.. Vi har cirka 600 aktiva medlemmar.

Anläggningen, som ägs av Bodens kommun, driftas av BRK och ligger i utkanten av Torpgärdans västra industriområde cirka fem minuters bilväg från centrala Boden Här finner du fina året-runt-ridvägar, terrängbanor och paddockar samt två ridhus. Föreningen äger cirka 32 ponnyer Länk till annan webbplats. och hästar Länk till annan webbplats. som går lektion under veckorna. Vi bedriver också tävling och träning inom grenarna hoppning, WE och dressyr för dig med egen ponny/häst eller för dig som vill tävla ridskolehäst.

Vi har ridlektioner för barn, ungdomar och vuxna, från nybörjare till avancerad nivå i våra drygt 50 lektioner vi har varje vecka fördelade på alla veckans dagar utom lördagar.

Vi är en populär fritidsgård för ungsomar och jobbar kontinuerligt med att hitta nya aktiviteter som passar fler av våra medlemmar. Välkomna!

Publicerad: 2022-09-15

Senast uppdaterad: 2023-11-27

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Paulina Mannberg

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu