Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Anläggningskort

Anläggningskort

Bodens ridklubb har en fin anläggning med ridhus, 2 ridbanor och Bränslanbanan. Anläggningen kommer genomgå en stor ombyggnation och renovering vilket kommer påverka tillgängligheten från och med 2020. Alla är välkomna att lösa anläggningskort. På anläggningen (där bränslanbanan ingår) är det endast personal eller tränare anlitade av Bodens Ridklubb som får hålla i lektioner och undervisning.

Att lösa anläggningskort

Du som löser anläggningskort har tillgång till anläggningens alla ridbanor och ridhus.

Du löser anläggningskort genom att registrera dig på hippocrates, tryck här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Fyll i uppgifterna och logga sedan in på elevportalen, därefter går du via menyn till vänster på "ridskolan" och bläddrar sen längst ner där du hittar säsongskort.

Är du redan ridande hos oss har du redan ett konto i elevportalen som du kan använda även för att boka anläggningskort. Ditt kort börjar gälla från och med att du ansökt om det.

Vi hanterar personuppgifter enligt integritetspolicyn som du hittar på hemsidan under fliken Föreningen- Styrdokument - Policys. När du beställer anläggningskort accepterar du de regler och policys som finns på anläggningen.

Vi publicerar namnen på alla som har ett giltigt anläggningskort (månadskort och uppåt) under fliken anläggningen - lösta anläggningskort.

All ridning som sker utan löst anläggningskort i förväg faktureras med 500kr/ tillfälle. Ingen återbetalning av anläggningskort sker. Överträdelser av anläggningsreglerna kan resultera i indraget anläggningskort.

Öppettider Anläggningens öppettider hittar du under fliken "Anläggningen". Dessa kan komma att ändras under semesterperioder. Observera att vi inte har någon manegevård under semesterperioden.

Lediga tider i ridhusen På hemsidan kan du se när det finns lediga tider i ridhusen. Nästan längst upp på startsidan ligger ett blått fält "manegetider", här kan du se alla tider ridhuset är bokat, både rörliga och fasta bokningar. Obs att vissa avsuttna aktiviteter också kan synas i denna kalender, dessa är dock färgade svart för att de ska vara lätta att urskilja.

I dagsläget delar två grupper ridhuset parallellt vilket gör att det som regel alltid finns en ridgrupp i ridhuset som då vill nyttja hela ridbanan.

Under den varma årstiden sker vattning och saltning av utebanorna vid behov, utan föregående bokning.

I och urlastning I- och urlastning av häst sker vid kortsidan mot stora utebanan. Ingen trafik inne på området.

Parkering sker på parkeringen på framsidan.

Anläggningskortets omfattning Alla med anläggningskort får nyttja ridhuset, stora och lilla utebanan (Bränslanbanan är gratis att nyttja för alla hästintresserade)

Anläggningskortsinnehavare Anläggningskortet gäller/person och inte häst. Det innebär att alla som nyttjar anläggningen ska ha löst anläggningskort, även medryttare. Medlemskap är inte nödvändigt utan något du löser om du vill vara en del av föreningen.

Integritetspolicy Bodens ridklubb (898500-3261) Kopplingsvägen 17. 96138 Boden, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för föreningens verksamhet. Föreningen har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med ”Idrottsrörelsens verksamhetside, vision och värdegrund”.

Den 25 maj 2018 trädde en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft och ersätter personuppgiftslagen (PUL). GDPR innebär att kraven på hur föreningar får behandla personuppgifter skärps och dina rättigheter som registrerad stärks. I samband med detta har vi tagit fram en integritetspolicy som beskriver och förklarar hur vi behandlar dina personuppgifter och varför.

Det är viktigt att du tar del av de nya villkoren och integritetspolicyn på hemsidan under ”Förening”.

Publicerad: 2022-10-21

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Maja Larsson

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu