Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Cafeteria

Vi har en cafeteria som är öppet alla dagar vi har ridlektioner, samt såklart når det är tävling. Vår tanke med cafeterian är att den ska vara ett ställe att träffas och kunna prata häst och annat, men också såklart ett ställe att äta och fika på. Under lektionskvällarna hålls cafeterian öppen av eleverna enligt ett rullande schema. Välkomna!

Svar på vanliga frågor om cafeteriaförsäljningen

Har du fler frågor? Fråga oss gärna!

Varje ridgrupp har några cafeteriakvällar varje termin. Det här är en av dina chanser att vara med och sätta din personliga prägel på klubbens verksamhet, samtidigt som du får umgås med andra hästmänniskor, både i och utanför din ridgrupp.

Det är ni i ridgruppen som väljer ambitionsnivå och vad ni vill servera. Någon grupp vill kanske hålla det enkelt och nöjer sig med kaffe/saft och något litet att äta, medan någon annan vill baka cupcakes, göra goda och nyttiga smoothies eller göra lite matigare smörgåsar. Det är helt upp till er!

Ni väljer också själva hur mycket ni vill vara på plats. Självklart behöver ingen missa sin ridning! Det går utmärkt att ställa fram självservering, låta det vara självservering en stund och stå där före eller efter, eller så kanske någon eller några föräldrar vill stå hela kvällen. Förhoppningen är att någon ska finnas på plats, och att ni får träffa varandra och öka vi-känslan.

Inkomsterna går till ridklubben. Som ni vet är vi en ideell förening, det är vi alla tillsammans som bildar ridklubben. Det innebär att det inte finns någon som tar ut en vinst. Alla inkomster går till hästarna, anläggningen (bland annat underlag, hinderpark, hagar) och till att anställa bra personal, vilket innebär att alla får nytta och glädje av dem.

Publicerad: 2022-10-21

Senast uppdaterad: 2022-11-30

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu