Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Medlemsstallet

Medlemsstallet är till för hästägare som är aktiva i föreningen, följer vår värdegrund och våra policys. Uppstallning på Bodens ridklubb innebär möjlighet till stöd av ridskolans personal och närhet till många av föreningens aktiviteter. Det innebär också att du blir en förebild för ridskolans elever. Du förväntas leva efter vår Hästhållningspolicy och våra anläggningsregler.

De uppstallade är en viktig del av vår verksamhet och vi erbjuder ett kunnigt hem till nyblivna hästägare, lektionsryttare och tävlingsryttare.

Vi erbjuder: Uppvärmt ridhus, 3 st ridbanor, daglig utevistelse, kvalitetssäkrad anläggning och verksamhet, aktiviteter och ridlektioner.

Prislista

Kallhyra (när hästen ej vistas på anläggningen)

1 500 kr/mån:-

Grundhyra

2 200 kr/mån
 
  
  

Utsläpp, morgon-, lunch- och middagsfodring ingår vardagar av personal. Intag ombesörjer hästägaren (ofta i samarbete med hagkompisar). Anläggningskort för uppstallade gäller/häst, därmed ingår även eventuella medryttare om dessa är medlemmar - annars anläggningskort enligt prislista.

Kölista

Vi har en lång kölista. Ridskoleelever, tävlingsryttare, aktiva i föreningen och personal prioriteras. Vi värnar om en trivsam miljö med säker hästhantering och god ridning.

Anmäl intresse till info@brk.nu

Publicerad: 2022-10-21

Senast uppdaterad: 2023-12-20

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Paulina Mannberg

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu