Gå till innehåll
Bodens Ridklubb
Bodens Ridklubb

Skåp

Det finns skåp för uthyrning i omklädningsrummen på entréplan. Omklädningsrummen är gemensamma (dam/herr) och skåpen är sk. halvskåp. Duscharna är låsbara.

Uthyrning/uppsägning av skåp

För att hyra/säga upp ett skåp mailar du till ida.medestrom@brk.nu. Tänk på att du automatiskt står kvar som skåphyrare inför varje termin om du inte säger upp ditt skåp. Om du har för avsikt att säga upp din skåpplats behöver du göra det till ovanstående mail innan nästa hyresperiod (senast 9 maj för höstterminen och senast 9 november för vårterminen), därefter skickas en ny faktura ut inför nästkommande termin.

Du kan använda ditt skåp under hela fakturaperioden men meddela gärna om du har för avsikt att tömma skåpet mitt under terminen så att vi kan hyra ut det till någon annan.

Skåphyra: 350 kr/termin

Vid utflytt från skåpet ska det tömmas helt och torkas ur. Hänglåset ska tas bort.

Du får inte använda ett skåp som inte är bokat enligt ovan. Skåp som är låsta utan att vi vet vem som använder dem kommer att klippas upp och innehållet förvaras på kontoret. Oberservera att vi inte betalar ut ersättning för ev hänglås, och att vi inte ansvarar för skåpets innehåll.

Ordning i omklädningsrummen

Lösa kläder som ligger i omklädningsrummet sätts i upphittatunnan i omklädningsrummet. Du får gärna förvara dina skor på skohyllorna i omklädningsrummet men undvik skor på golvet för att underlätta för städet. Skorna tas hem under sommaren/förvaras i skåpen då vi rensar bort kvarglömda skor.

För allas trevnad får varje skåphyrare en städvecka där man hjälper hjälper till med att sätta lösa kläder i upphittatunnan under trappen och att placera skor på skohyllorna, slänga skräp. Detta kan man göra de gånger man är i stallet.

Publicerad: 2022-10-21

Senast uppdaterad: 2023-05-17

Författare: Ida Medeström

Senast ändrad av: Ida Medeström

Sponsorer

Besöksadress

Kopplingsvägen 17
961 38 Boden

Postadress

Bodens RK - Ridsport
961 38 Boden

Kontakta oss

Tel. 092151820
Mejl. info@brk.nu